Cum se face un cuprins -rezumat automat?

Cum se face un cuprins -rezumat automat?

Rezumatul -mcuprinsul este o parte importantă a unei lucrari. Mai întâi oferă cititorului o idee despre conținutul lucrarii. Rezumatul – cuprinsul automat vă permite să vă organizați cuprinsul în câțiva pași și fără prea mult efort. Acest articol acoperă procedurile pentru crearea unui rezumat automat pentru liucrarea dvs.

Selectând titlul în cauză, alegeți prin bara de instrumente a filei „Acasă” stilul care i se va atribui printre titlul 1, titlul 2, titlul 3, până la câte numere conține memoria dvs. titlu.

Acest pas este crucial deoarece face posibilă distincția fiecărui nivel de titlu. Cu alte cuvinte, atribuiți același stil titlurilor de același nivel. Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine, titlurile din stilul 1 se referă la titlurile principalelor părți ale disertației. În aceeași ordine, titlurile Style 2 anunță sub-părțile de același nivel ale părților principale. Principiul este același pentru titlurile stilului 3 care sunt la rândul lor titlurile sub-părților elementelor de nivelul 2. Același lucru se aplică stilurilor de nivelul 4 sau mai mare.

Din acest prim pas important, acum este posibil să creați un rezumat automat pentru documentul dvs.

După ce ați revenit la pagina de destinație a rezumatului, tot ce trebuie să faceți este să selectați fila „Referințe” și să alegeți „Cuprins” în partea din stânga sus a ecranului. Apoi alegeți meniul „Introduceți un cuprins” care va deschide o fereastră mică. În acest moment, elementele acestei ferestre vă vor permite să oferiți indicații Word în raport cu conținutul cuprinsului.

Alegeți să afișați numerele de pagină bifând opțiunea corespunzătoare. De asemenea, aliniați numerele de pagină la dreapta bifând următoarea opțiune. Apoi va fi vorba de clarificarea nivelului de titlu pe care trebuie să îl conțină rezumatul dvs. Această sarcină este realizată la opțiunea „Afișează nivelurile” și selectând numărul dorit de niveluri. Apoi, validați toate alegerile dvs. făcând clic pe „OK” pentru a vă crea cuprinsul automat în locația indicată.

Odată creat rezumatul, este posibil să trebuiască să faceți unele modificări. Este uneori ștergerea unui titlu sau chiar mai multe sau dimpotrivă adăugarea altor titluri. Modificările pot afecta, de asemenea, numerele paginilor, în funcție de modificările aduse lucrării dvs.

Într-unul dintre aceste cazuri, actualizarea cuprinsului se face cu un singur clic, care vă permite să sincronizați documentul și rezumatul în orice moment. Tot ce trebuie să faceți este să selectați opțiunea „Actualizați tabelul” aflată în partea stângă sus, totuși în fila „Referințe”.

Această manipulare va alinia automat elementele rezumatului dvs. la conținutul lucrării dvs. după orice modificare.