Echipa

La licenta-disertatie.ro, prima noastră valoare este excelența și, deoarece rezultatul lucrarii de licenta sau disertației dvs. depinde în esență de scriitor -redactor său, acordăm o atenție deosebită calității experților noștri.

Fiecare dintre ei este specializat într-un anumit domeniu de competență și a făcut obiectul unei selecții deosebit de riguroase bazate pe excelența mediului lor academic, dar și pe calitatea editorială ridicată. De la preluarea lucrarii si până la livrare, ne implementăm toate resursele pentru a aduce valoare adăugată maximă muncii dumneavoastră.

Experții noștri practică redactarea academica la comanda pentru lucrare de licenta și ca atare au o experiență considerabilă.

Toate lucrările de licenta sunt supuse unei revizuiri independente și a unor corecții posibile (coeziune, relevanță) de către un expert în comunicare si redactare, corector de licente și disertații.

Serviciile noastre respectă reguli precise de substanță și formă:

Echipele noastre, formate din specialiști în subiectul pe care ni l-ați trimis, efectuează succint următoarele lucrări:

  • Cercetarea prealabilă a informațiilor disponibile, selectarea informațiilor relevante având în vedere problema dvs. cu lucrarea de licenta,
  • Dezvoltarea unei introduceri și a unui plan precis (pe care îl veți aproba înainte de a începe să scrieți),
  • Dezvoltare care depinde de numărul de pagini pe care le-ați ales,
  • Concluzie care rezumă răspunsurile la problema dvs.

De asemenea, sunt furnizate un cuprins și referințe bibliografice (indicate în note de subsol și în bibliografia finală).

Echipa noastra oferă asistență editorială pentru realizarea unei lucrari de licenta sau disertatie impecabile. Echipa multidisciplinară este formată din scriitori experti de lucrari, care pot oferi, de asemenea, asistență simplă în redactarea lucrarii. Asistența la scriere – redactare poate consta în realizarea completă a lucrarii, formatarea acesteia sau corectarea acesteia în funcție de necesități.

Scopul nostru este să satisfacem 100% din clienții noștri. Pentru a atinge acest obiectiv, prezentarea sistematică a unui plan detaliat înainte de a începe redactarea disertației vă permite să validați împreună cu expertul dvs. conținutul și structura licentei sau disertației. Acest proces ne permite să fim siguri că lucrarea dvs. se potrivește în cele din urmă cu așteptările dumneavoastră. De asemenea, vă stăm la dispoziție pentru a reface informațiile despre conținut și formă, astfel încât să fiți pe deplin mulțumiți.