Original

Documentul dvs. 100% original, fără plagiat sau parafrazare

Avem două programe principale anti-plagiat care atestă absența totală a plagiatului, raportul de verificare a plagfiatului vă este trimis la livrarea lucrarii de licenta sau disertatie. Sursele sunt, de asemenea, indicate si citate meticulos în documentul dvs., în conformitate cu metodologia de cercetare academica. Astfel garantam o lucrare de licenta sau disertatie 100% originala, fara plagiat, fara parafrazare si cu citare corecta.

Confidențialitate absolută

Confidențialitatea este aplicată scrupulos în cadrul secretului profesional. Toate informatiile sunt șterse la sfârșitul predării licentei sau disertației. Sunteți singurul beneficiar al documentului dvs.

Operațiunea noastră este rezultatul multor ani de experiență și își propune să vă aducă valoare maximă în cadrul intervenției noastre. Aplicăm un proces precis de redactare a lucrarilor, care garantează validarea finală a lucrarii.

Validarea unui plan – cuprins detaliat înainte de a începe să redactam.

Ne asigurăm că structura – planul – cuprinsul dvs. corespunde așteptărilor dvs. și urmează firul comun inerent lucrarii alese de dvs.

Interactivitate regulată cu redactorul dvs.

Discuțiile au loc pe tot parcursul procesului de redactare pentru a valida fiecare parte în mod progresiv împreună cu dvs. Această abordare vă permite nu numai să vă liniștiți cu privire la progresul redactării, ci mai ales să realizați sinergii pe fond.

Expedieri regulate

Sunteți informat în mod regulat cu privire la progres și urmăriți redactarea prin diferitele puncte intermediare făcute în cadrul unui program.

Verificare înainte de trimiterea versiunii finale a lucrarii

Vă trimitem o primă versiune a lucrarii dvs. care este supusă modificărilor finale înainte de a trimite versiunea finală.

Verificarea și corectarea plagiatului

Lucrarea dvs. de licenta sau disertatie este verificat pentru plagiat utilizând una dintre cele mai fiabile tehnologii de detectare a plagiatului de pe piață.  De asemenea, efectuăm o corectură finală și formalizarea lucrarii dvs.

Sprijin pentru sustinere

Vă putem ajuta cu informatii tehnice si practice la sustinerea lucrarii prin evidențierea celor mai relevante puncte cheie. Această lucrare suplimentară este, în general, formalizată în cadrul unei prezentări Powerpoint care servește drept ghid în timpul prezentării orale.

Echipele noastre respectă scrupulos o procedură de calitate menită să garanteze că veți fi complet mulțumiți:

  • Lucrarea este încredințată unui specialist calificat cu diplomă în domeniul în cauză, de exemplu, o teză de Marketing va fi încredințată unui specialist cu diplomă în Marketing (Master sau doctorat)
  • Ne asigurăm că echipele noastre respectă pe deplin detaliile pe care le-ați furnizat atunci când comandați
  • Înainte de a vi se livra, lucrarea dvs. scrisă este revizuită de alți membri ai echipei pentru a asigura calitatea și relevanța acesteia.